Home > Blog-je-gezond

Blog-je-gezond

Adviezen geven vind ik het allerleukste wat er is maar er is zoveel dat ik vaak niet kan kiezen en ook niet weet waar te beginnen. Dus daarom deze blogs.

Er is ontzettend veel te vertellen over voeding, eet- en leefgewoontes, maar de invloed ervan op jou en je klachten, dat is iets waar ik nooit over uitgesproken raak. In de blogs kan ik alles aanstippen wat er op mijn weg komt en kunnen jullie datgene lezen wat je interesseert. Wie weet gaat het je helpen jezelf fysiek en mentaal te blijven verbeteren. Dussss, lees en help jezelf alvast. ;-)

Lukt het je niet om je klachten te verminderen? Om wat voor reden dan ook? Dan help ik je graag!

Maak bijvoorbeeld gebruik van het half uur gratis consult. Noteer al je vragen en klachten die je hebt en samen lopen we daar doorheen. Naar aanleiding van de eerste adviezen kun je dan alvast wat stapjes gaan maken. Vragen? Blijf niet met je vragen zitten, gewoon mailen. Echt doen, hoor! 

Enne...

...laat je nooit afbluffen met opmerkingen als: 'Het zit tussen je oren', en 'je zal er mee moeten leren leven '. Elke klacht heeft een oorzaak en geeft een gevolg. Als we de oorzaak kunnen achterhalen zijn we al één stap dichter bij genezing.

Take care of Your body
it is the most important place you live in

Lieve gezonde groet 💚,
Sandra

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2023 Ortho VoedingABC