3 Care

3 Care

Het gezondheidsprogramma van 3Care is een gezonde en eenvoudige manier om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. We starten met een bodycheck waarin je spieren, vetten, vocht, botdichtheid en de conditie van je organen worden gemeten. Deze check komt regelmatig terug tijdens de loop van het traject.

Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich bewust van was. Tegenwoordig is dat niet meer zo.

Het 3Care concept biedt klachtenvermindering, sneller herstel en vitaliteit door reiniging, celvernieuwing en een gezond voedingspatroon.

Reiniging op celniveau en vetverbranding

3Care leert je lichaam weer te functioneren zoals we in de oertijd gewend waren. Met de hulp van onze eigen aangemaakte ketonen worden vetten omgezet in suikers en dus energie. Wat doet dit plan nog meer:

  • De behoefte aan suikers verdwijnt zowel fysiek als mentaal uit je systeem.
  • Het programma helpt je om het lichaam op celniveau te reinigen en het overtollige buikvet te verbranden.
  • Je wordt een vetverbrander in plaats van een suikerverbrander waardoor je uithoudingsvermogen en je herstel aanzienlijk verbeterd.
  • Versterkt het zelfherstellendvermogen van het lichaam.
  • Hulp bieden bij darmproblemen, spierzwakte, blessures, diabetisch, epilepsie, huidproblemen

Om tekorten te voorkomen krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen via het 3Care voedingssupplement. Het 3Care programma is geen duur crash-dieet of voedingsregime. Je krijgt een duidelijke, praktische voedingslijst uitgewerkt in een dagelijks menu waarmee je 28 dagen aan het werk gaat. Het complete programma en de supplementen zijn medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.

Wil je graag meer weten? Wil je weten of dit plan geschikt is voor jou (en je gezin)?
Bel me, of neem contact op via onderstaande button voor meer informatie .

Meer weten? Stuur je vraag via deze button

Onze 3 voedingstrajecten

ABC Voeding & leefstijl
ABC Voeding & leefstijl
Huidklachten, darmklachten, spijsverteringsklachten, astma, vermoeidheid, slaapproblemen. Dit gezondheidsverbeterende programma helpt je stapsgewijs je huidige voedings- en leefpatroon aan te passen. Lees verder
Lees verder
3 Care
3 Care
Darmproblemen, spierzwakte, blessures, diabetisch, epilepsie, huidproblemen; dit gezondheidsprogramma leert je lichaam zijn zelfherstellend vermogen weer 'aan' te zetten en zo je klachten te verminderen. Lees verder
Lees verder
Metabolic Balance Plus+
Metabolic Balance Plus+
Chronische ontstekingen, allergieën, hormonale klachten, slaapproblemen, auto-immuunziektes; dit persoonlijke plan geeft je een overzicht van de voeding die jou gaat helpen bij het verminderen van je klachten en het verbeteren van je gezondheid. Lees meer
Lees meer
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2019 Ortho VoedingABC