Home > Workshops & Lezingen > Tips & tricks voor een gezonde start van 2020

Tips & tricks voor een gezonde start van 2020

Informatieavond 19 december 2019
Tips & tricks voor een gezonde start van 2020

Zijn jouw voornemens voor 2020 om je energieker en gezonder te voelen?

Kun je daar nog wel wat waardevolle tips en adviezen bij gebruiken?

Kom dan donderdagavond 19 december naar de gratis informatie avond: Tips & tricks voor een gezond 2020! Tijdens deze avond krijg je niet alleen tips en een extra steuntje in de rug om vanaf 1 januari echt een gezondere levensstijl te starten, ook gaan we je vertellen hoe je de kerstdagen zo gezond mogelijk doorkomt.

Onder het genot van een hapje en een drankje starten we de avond met een kleine introductie gevolgd door wat gezonde feestmaand-tips en daarna krijg je alle gelegenheid om je vragen te stellen. Sterker nog, heb je nu al vragen die je te binnen schieten, klik dan op de onderstaande button en we gaan daar gelijk mee aan het werk. Tijdens de avond kunnen we je dan een antwoord geven.

Wie zijn wij?

Ada Kaspersma expert op het gebied van essentiele olien en de werking daarvan op je gezondheid, Sandra de Vries, orthomoleculair natuurvoedingsadviseur. We weten uit eigen ervaring dat voeding & essentiële olien je op een lichaamsnatuurlijke manier helpen met de vermindering van je klachten en verbetering van je dagelijkse gezondheid.

Ook jouw goede voornemen?

Ben je geinteresseerd? Zijn jouw voornemens voor 2020 om je energieker en gezonder te voelen? Dan nodigen we je graag uit voor donderdagavond 19 december vanaf 19.30 uur bij ABC Voeding in Almere Haven. Klik op onderstaande button en meld je aan.

We zien je graag!

Ada & Sandra

 

Ja, ik meld me aan voor de informatie avond op 19 december a.s.

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2019 Ortho VoedingABC