Home > Workshops & webinars > Webinar: Darmen en spijsvertering!

Webinar: Darmen en spijsvertering!

ONLINE PRESENTATIE, 12 mei 2021
Webinar: Darmen en spijsvertering!

Je darmen en spijsvertering zijn essentieel voor je algehele gezondheid en weerstand.

Het grootste deel van je afweer en je immuunsysteem huist in de darmen. Je maag is de leverancier voor de nodige bouwstoffen om dit prachtige systeem zo goed mogelijk te laten werken.

 

Maar wat nu als je darmen en spijsverteringsstelsel niet zo lekker lopen? Waar komt dat door en hoe kun je dat verbeteren? Wat voor invloed heeft voeding en hoe zit het met je leefstijl? Die vragen krijg ik veelvuldig gesteld in mijn praktijk dus daarom lijkt het me nu de tijd jullie daar meer advies over te geven.

Webinar: Darmen en spijsvertering!

Op 12 mei aanstaande geef ik het webinar: Help je darmen en spijsvertering! via zoom. Vanaf 19.30 uur ga ik je vertellen wat er nu eigenlijk mis gaat in je darmen, hoe dat komt en -natuurlijk!- wat je er zelf aan kunt doen. Je krijgt na afloop de zoomsessie doorgestuurd -ook als je niet aanwezig kunt zijn- om het nog eens rustig te beluisteren. Ben je wel aanwezig bij de zoom? Dan kun je eindelijk de vragen stellen waar je al even mee rondliep. Ik probeer je daar via de chat direct antwoord op te geven.

 

Wil je jezelf ook helpen, je darmen weer op orde brengen? Doe dan mee!

Het webinar kost  € 15,-. Daarvoor krijg je informatie, tips& tricks - die ik normaal gesproken alleen tijdens adviesgesprekken geef - en stuur ik je tevens de zoomopname toe.

Je kunt je aanmelden via info@voedingabc.nl. Vermeld in je e-mail de titel van de workshop en de datum en ik stuur je een betaalverzoek. Zodra de betaling is gedaan, ontvang je de Zoomlink om in te loggen.

 

(Bij 5 of minder deelnemers gaat het webinar niet door.)

Wees lief voor je lichaam.
Het is de enige plek waarin je altijd moet leven.


 

 


 

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2021 Ortho VoedingABC