Home > Workshops & trainingen > Gezonde weerstand tegen virussen en ziektes.

Gezonde weerstand tegen virussen en ziektes.

ONLINE PRESENTATIE, 6 augustus 2020
Gezonde weerstand tegen virussen en ziektes.

Afgelopen week hoorde ik een mede-sportster in de sportschool bijna hopeloos verzuchten:"...ik heb corona gehad, maar nu blijkt mijn weerstand tegen corona ook niet meer te werken...wat kan ik nu nog doen?" Waarop ik antwoordde: .."Als je een gezonde leefstijl hebt, gezond eet en drinkt, hoef je echt niet bang te zijn. Dan is je natuurlijke weerstand goed genoeg om je te beschermen. Maar als je chronische klachten hebt, ja, dan loop je wel meer kans om ziek te worden. Dus als je klachten hebt, ga er dan mee aan de slag." Ze keek me een beetje verontwaardigd aan en gaf me daarna het allesomvattende antwoord:

 

" Dat doe ik al, maar als je bij de dokter van het kastje naar de muur wordt gestuurd en niemand me meer kan helpen weet ik het ook niet meer..."

Weerstand verbeteren? De enige die dat kan ben jij!

Ojee! (vervolg blog)En ze is ook niet de enige die zo denkt. Zij en nog velen met haar, denken dat alleen de dokter haar een oplossing kan geven. Maar een dokter geeft je alleen wat middelen om je van je pijn, jeuk of wat dan ook af te helpen. Hij/zij kan je niet helpen met je langdurige klachten. En al zeker niet met je immuunsysteem. De enige die dat namelijk kan ben jij! En daar wil ik je graag mee op weg helpen! (lees verder in mijn blog)

 

Voor mij daarom een heel belangrijke reden om dit webinar te organiseren. Ik geef tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt en je helpen je immuunsyteem, je weerstand tegen virussen en andere ziektes te verbeteren.

GRATIS webinar: Gezonde weerstand tegen virussen en ziektes.

Wil jij ook zo snel mogelijk aan de gang? Je weerstand en immuunsysteem verbeteren voor het najaar start? Geef je dan op voor dit Webinar
 

Donderdagavond 6 augustus om 19.30 uur sta ik klaar om je te voorzien van de broodnodige tips tijden het GRATIS webinar: Gezonde weerstand tegen virussen en ziektes.

 

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2021 Ortho VoedingABC