Home > Workshops & trainingen > (Weg)Wijs in voeding!

(Weg)Wijs in voeding!

Workshop: 13 februari 2020
(Weg)Wijs in voeding!

“Wat en hoe verander ik langzaam het eetpatroon zonder teveel gedoe,” een vraag die me heel vaak wordt gesteld. Is dit iets wat jou ook bezig houdt? Doe dan mee aan deze praktische en vooral leerzame workshop.

Wat houdt de workshop in?
Ik leg je de basisbeginselen uit van gezonde en pure voeding en wat voor invloed het heeft op je gezondheid. Daarnaast leer je hoe je jou -en je gezin- op een simpele manier met wat tips & tricks gezonder maakt en houdt. Tijdens de workshop kun je je vragen stellen.
Het aantal deelnemers aan deze workshop is minimaal 4 en maximaal 8 om ervoor te zorgen dat het een interactieve workshop blijft.

Proeven & leren
Ik neem je mee in het verhaal aan de hand van een hand-out. In deze hand-out kun je je aantekeningen kwijt en thuis mee aan de gang. In de workshop laat ik je 'nieuwe' voeding proeven. Ook krijg je de mogelijkheid eindelijk eens dé voeding te proeven waarover je gelezen of gehoord hebt, maar die om de één of andere reden nooit in je boodschappenmandje zijn belandt.

Tenslotte...
Naast de hand-out, het ‘werken’ aan je kennis, inzichten en nieuwe smaak-ervaring, krijg je een kleine goodie-bag mee naar huis.

De avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.
De Natuurwinkel heeft zijn ruimte en producten ter beschikking gesteld voor deze workshop.
Tijdens deze avond kun je boodschappen halen en je krijg daarbij een korting van 10%.

Wil je meer informatie over deze worskhop? Klik dan op onderstaande button voor een informatie-folder.

Informatie Workshop WegWijs in voeding!

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC