Home > Workshops & trainingen > Workshop: Werken aan je weerstand!

Workshop: Werken aan je weerstand!

JUNI 2020 ONLINE
Workshop: Werken aan je weerstand!

“Volgens mij eet ik gezond, maar wat kan ik nog meer doen om mijn weerstand te verbeteren?" een vraag die me heel vaak wordt gesteld, zeker nu het corona-virus zijn intrede heeft gedaan. Is dit iets wat jou ook bezig houdt?  Wil je graag je weerstand verbeteren? Doe dan mee aan deze, praktische en vooral leerzame workshop. Je gaat zien, proeven, horen en leren wat goed voor je is, gewoon thuis op de bank wanneer jij het wil en met wie je maar wil. En om te vieren dat mijn workshop online gaat, geef ik de eerste 20 personen 20% korting op de aankoop prijs

Een online workshop. Wat houdt dat in?

Ik stuur je voor deze workshop werk- en testmateriaal toe met daarbij een werkboek en een code voor de training die erbij hoort. Daarmee kun je zelfstandig aan het werk. Het enige wat je nodig hebt is een computer of tablet en een pen..

 

De onderwerpen die ik in de bijbehorende video behandel zijn:

  • Check jezelf: eet jij gezond?

  • Hoe zit het met calorieën.

  • Vetten, suikers, zout en de vervangers.

  • Etiketten leren lezen; waar let je op.

  • Starttips voor 'gezonde' eet- en leefgewoontes.

  • Zin en onzin over biologische producten, hypes en superfoods

  • Belangrijke leef-eet adviezen die je immuunsysteem direct gaan helpen.

Proeven & leren

Naast de theorie die ik je online geef, ga je ook proeven en beoordelen ;-)
Daarvoor worden verschillende samples van producten naar je toegestuurd. Zodra je deze binnen hebt geef je me dit door en stuur ik je de code voor de video. Je hebt een maand de tijd om de training op video te bekijken. Daarna vervalt de code.

Q&A webinar

Naast de informatie in het werkboek, de video en je nieuwe smaak-ervaring, is het belangrijk dat de vragen die je daarna nog hebt beantwoord kunnen worden. Daarom organiseer ik de laatste donderdag van de maand een Q&A webinar waarvoor ik je uitnodig zodra je me je vragen hebt toegestuurd.

 

De kosten inclusief verzendkosten voor de workshop is:  € 65,00

Je krijgt hiervoor:

- werkboek,

- samples om te testen

- toegangscode voor de training

- vervolg Q&A webinar

 

Wacht niet, ga aan de gang.

Als je gezondheid voor nu en in de toekomst je lief is, je weerstand wilt verbeteren, je klachten wilt verminderen, of -nog beter- voor wilt zijn, dan is het nu de tijd om aan de gang te gaan!
Stuur een mail o.v.v. workshop: werken aan je weerstand! via de onderstaande button of naar info@voedingabc.nl en wie weet behoor jij tot de eerste 20 personen die 20% korting krijgen op deze unieke workshop.

Workshop: werken aan je weerstand!

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC