Home > Reviews

Reviews

16 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.3/10
9/10
Geschreven op 17 april 2020

De duidelijke en enthousiaste benadering van Sandra heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in mijn ongemak!!
Top, ben blij met haar😊

K. Beers
10/10
Geschreven op 26 maart 2020

Hallo Sandra, even een compliment voor je nieuwsbrief.

Layout→heel uitnodigend.
Inhoud→precies passend op de vragen die er nu zijn
Toon→positief en niet als veel bedrijven "koop dit/koop dit dure product", maar heel pragmatisch. Zoals je tip over vitamine C, eet de basis en je bent optimaal bezig.

Ik ben op leeftijd (63) ben dus de doelgroep wat betreft Corona. Ik heb net een dag of 10 matig benauwd gehad, dat heb ik heel soms bij verkoudheid. Beetje vol gevoel in mijn hoofd, licht misselijk, later 1 nacht buikloop. Ik heb het gevoel dat ik misschien wel besmet ben geweest, maar mijn gezondheid is dankzij jou zo goed, dat ik de light versie heb gehad. Ik kan het niet hard maken.....maar intuitie is ook een gevoel😊en ik ken mijn lichaam goed. De kefir wordt bij mij nog elke dag gedronken en dat voelt gewoon goed.

Mijn dochter gaat zeker bij je langs komen, als alle seinen weer op groen staan.
Ga zo door!
Met lieve groet,

Lia Jansen
10/10
Geschreven op 14 maart 2020

Het is van tevoren niet voor te stellen wat Sandra voor je kan betekenen bij lichamelijke klachten.
Door je waardes te meten en naar je (problemen) te luisteren, is ze in staat een samenvatting te maken waarin ze beschrijft waar de grondslag van je problematiek zou liggen. Vervolgens maakt ze een plan van aanpak: tips met voeding(scombinaties) die slim zijn om te eten of te vermijden, maar ook hoe (soms hele kleine) veranderingen in je levensstijl, je gehele well-being kunnen verbeteren.
Het is alleen niet zo dat je bij Sandra vandaan komt met een recept voor een pilletje in je hand zoals bij de dokter, je moet wel zelf met haar tips aan de slag willen om beter te worden. Het is namelijk een wat langer proces waarmee je dan wél de oorzaak van je probleem aanpakt en niet zoals met een medicijn (tijdelijk) alleen de klachten verhelpt.

Mijn leven is sinds mijn eerste afspraak met Sandra verandert.
Ik had me vroeger niet voor kunnen stellen dat ik met wat aanpassingen, tegenwoordig elke dag op kan staan met energie, zonder beren op de weg te zien en irritante stemmingswisselingen. Omdat ik zelf zo blij ben met deze positieve veranderingen, zijn ook mijn gezinsleden door Sandra gemeten en geadviseerd. Mijn top-sportende zoon heeft nu minder last van klachten na zware trainingsweken en evenementen, geen last van blessures en wordt alleen maar beter.

Als ik nu mensen hoor struggelen met lichamelijke klachten, zou ik zo vaak willen zeggen: ga eens bij Sandra langs!

Mabelle SargentiniKLM
9/10
Geschreven op 20 februari 2020

Sandra heeft de kwaliteit om haar expertise op een juiste en vooral ook praktische manier in te zetten. Vooral niet te betuttelend en controlerend, maar juist door het geven van leuke tips en aanreiken van diverse adviezen ontstaat er een voedingsschema die je kunt en ,belangrijk, wilt volgen waardoor je dat halsstarrige ongezonde eetpatroon zonder problemen los kunt laten. Echt heel fijn.
Dus wil je gezond en met een lekker gevoel door het leven, neem contact op met Sandra

TanjaHome of the Happy Plant
9/10
Geschreven op 13 februari 2020

I did the metabolic Balance with Sandra. She's an amazing coach and so much knowledge when it comes to nutrition. She helped me discover food that are actually doing harm than good in my body. I have learn so much with Sandra and metabolic balance. Sandra does not pushes products, she will only advise and recommend what is best for your health and goal. Thank you Sandra!

Jeny B.PVH
10/10
Geschreven op 10 februari 2020

Een lang en ellendig medisch traject leverde niks op in onze zoektocht naar de oorzaak én bestrijding van de buikklachten van onze dochter Rosie (3). Dat voeding van grote invloed kan zijn op je gezondheid, daar geloofden we wel in. In onze beleving waren we al redelijk gezond bezig, maar er bleek nog zooooveel meer mogelijk. Zo drinken we nu iedere dag kefir, en hebben we tal van andere zaken aangepast in ons voedingspatroon. Met Rosie gaat het voor het eerst supergoed, en ons hele gezin doet lekker mee. Een van de beste investeringen van de afgelopen jaren!

Francien van der Valk
10/10
Geschreven op 6 februari 2020

Sandra heeft mij geholpen door echt naar me te luisteren en mij echt te zien. Door haar manier van werken heb ik, behalve aan mijn voeding gewerkt, meer zelfvertrouwen gekregen.
Met veel plezier ga ik naar onze afspraken.
Dankjewel lieve Sandra ik ben blij met mij dankzij jou!

Ada Laarakker
10/10
Geschreven op 5 februari 2020

Sandra is dé expert op het gebied van voeding, lichaam én geest. Met haar accurate kennis en kunde leer je wat goed is voor joú. Het is gewoon bizar mooi om te ervaren wat voeding met je doet. Dat ik een voedingsplan heb laten opstellen door Sandra, is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven en kan ik iedereen aanraden! Behalve dat Sandra veel kennis heeft, is ze ook een hartelijk, fijn en realistisch mens! Ik ben dankbaar dat Sandra op mijn pad is gekomen.

Jeanine KuipersManpowergroup
9/10
Geschreven op 18 november 2019

Ik heb Sandra om advies gevraagd omdat ik steeds vaker nachten naar het plafond lag te staren.
Mijn energielevel was laag en de reguliere zorg had geen antwoord. Sandra had een antwoord. Zij is met mij een traject in gegaan waar ik heel veel aan heb gehad en .... ik slaap weer heerlijk. Ik heb weer energie.
Ik ben haar dankbaar voor alle waardevolle adviezen. Ook al voel je je prima... als ik jou was zou ik toch even langs Sandra gaan voor een check. Zij kan je zoveel leren over voeding.

Priscilla de Boer-MackintoshSensum: grafische ontwerp en vormgeving
8/10
Geschreven op 11 september 2019

Misschien ken je het wel, gezondheid en een goede leefstijl is belangrijk voor je, maar het mag niet te veel de nadruk op je leven hebben. Ik was ook zo'n type. Tot ik de workshop van Sandra had gevolgd. Ik heb Sandra leren kennen als een humorvolle vakvrouw. Tijdens haar workshop kreeg ik op een luchtige manier allerlei tips en tricks aangeboden.
Gevolg: ik heb weken lang etiketten in de winkel staan lezen en ben anders en bewuster gaan leven en eten. Voor mij was de knop om en ik ben nu 9 kilo lichter en niet meer verslaafd aan suiker: Sandra super bedankt. Ik weet dat ik het zelf moet doen ,maar zonder zou hulp hierbij was het echt anders gelopen!

Erna van der GeerKwintes
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC