Home > Reviews

Reviews

22 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
9/10
Geschreven op 23 maart 2023

Beste Sandra, jouw melkkefirkorrels die ik een tijd geleden hebben besteld zijn super!! Dank je wel.
Nu ga ik de waterkefir proberen. :)
Groetjes

M.Oosterbroek
9/10
Geschreven op 6 januari 2023

Ik ben bij Sandra gekomen om inzicht te krijgen in een evenwichtige voeding voor mijn tweeling omdat zij koemelkallergie hebben. Sandra heeft veel kennis van zaken en ze geeft duidelijke uitleg. Ik ben gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan voor mijn kinderen en voor mijzelf door deze nieuwe inzichten die helemaal niet zo moeilijk zijn omdat het een keer goed is uitgelegd. Dankjewel!

Saskia
9/10
Geschreven op 23 december 2022

Na jarenlang "pds" klachten te hebben en ten einde raad was kwam ik bij Sandra terecht via een kennis. Wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten. Vind haar heel professioneel, heeft kennis van zaken en weet waar ze over praat. Na een gesprek en onderzoek kreeg ik tips en supplementen mee. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld als nu en heb nog amper last van mijn klachten. Bedankt Sandra

Jane
8/10
Geschreven op 8 december 2022

Beste Sandra,

Ik heb jouw kefirkorrels gisteren binnen gekregen. Het kwam binnen de dag na mijn mail.

Ik wou je nog graag bedanken voor de top kwaliteit! Ze zijn echt super vers en voelen zich ook heel gezond. Gelijk zijn werk goed gedaan en inmiddels mijn eerste lekkere glas melkkefir klaar!
Wat een wonder blijft het toch, natuur!

Met vriendelijke groet, T. de H.

T. de H.
8/10
Geschreven op 25 augustus 2020

Hey Sandra,
Ik gebruik nu sinds een week of 6,7 sole (volgens jouw recept) en mijn jarenlang te hoge bloeddruk is opeens gezakt naar normale waarden!
Ongeloofgelijk!
Nu nog aan de slag met mijn ietsje te hoge cholestorol...
Thanks voor de tips & het advies!

Groetjes, Denise

Denise Thomson
8/10
Geschreven op 7 augustus 2020

Nogmaals dank, Sandra, voor het leerzame én heel leuke webinar.
Mijn complimenten voor hoe je (ook complexe) zaken uitlegt en voor de enthousiasme waarmee je vertelt.
Je hebt mij de hele tijd geboeid gehouden.
 
Ik heb me ook direct voor je nieuwsbrief aangemeld.
 
Hartelijke groet,
Monika

Monika KnottnerusPRezz videoproductiehuis
9/10
Geschreven op 17 april 2020

De duidelijke en enthousiaste benadering van Sandra heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in mijn ongemak!!
Top, ben blij met haar😊

K. Beers
10/10
Geschreven op 26 maart 2020

Hallo Sandra, even een compliment voor je nieuwsbrief.

Layout→heel uitnodigend.
Inhoud→precies passend op de vragen die er nu zijn
Toon→positief en niet als veel bedrijven "koop dit/koop dit dure product", maar heel pragmatisch. Zoals je tip over vitamine C, eet de basis en je bent optimaal bezig.

Ik ben op leeftijd (63) ben dus de doelgroep wat betreft Corona. Ik heb net een dag of 10 matig benauwd gehad, dat heb ik heel soms bij verkoudheid. Beetje vol gevoel in mijn hoofd, licht misselijk, later 1 nacht buikloop. Ik heb het gevoel dat ik misschien wel besmet ben geweest, maar mijn gezondheid is dankzij jou zo goed, dat ik de light versie heb gehad. Ik kan het niet hard maken.....maar intuitie is ook een gevoel😊en ik ken mijn lichaam goed. De kefir wordt bij mij nog elke dag gedronken en dat voelt gewoon goed.

Mijn dochter gaat zeker bij je langs komen, als alle seinen weer op groen staan.
Ga zo door!
Met lieve groet,

Lia Jansen
10/10
Geschreven op 14 maart 2020

Het is van tevoren niet voor te stellen wat Sandra voor je kan betekenen bij lichamelijke klachten.
Door je waardes te meten en naar je (problemen) te luisteren, is ze in staat een samenvatting te maken waarin ze beschrijft waar de grondslag van je problematiek zou liggen. Vervolgens maakt ze een plan van aanpak: tips met voeding(scombinaties) die slim zijn om te eten of te vermijden, maar ook hoe (soms hele kleine) veranderingen in je levensstijl, je gehele well-being kunnen verbeteren.
Het is alleen niet zo dat je bij Sandra vandaan komt met een recept voor een pilletje in je hand zoals bij de dokter, je moet wel zelf met haar tips aan de slag willen om beter te worden. Het is namelijk een wat langer proces waarmee je dan wél de oorzaak van je probleem aanpakt en niet zoals met een medicijn (tijdelijk) alleen de klachten verhelpt.

Mijn leven is sinds mijn eerste afspraak met Sandra verandert.
Ik had me vroeger niet voor kunnen stellen dat ik met wat aanpassingen, tegenwoordig elke dag op kan staan met energie, zonder beren op de weg te zien en irritante stemmingswisselingen. Omdat ik zelf zo blij ben met deze positieve veranderingen, zijn ook mijn gezinsleden door Sandra gemeten en geadviseerd. Mijn top-sportende zoon heeft nu minder last van klachten na zware trainingsweken en evenementen, geen last van blessures en wordt alleen maar beter.

Als ik nu mensen hoor struggelen met lichamelijke klachten, zou ik zo vaak willen zeggen: ga eens bij Sandra langs!

Mabelle SargentiniKLM
9/10
Geschreven op 20 februari 2020

Sandra heeft de kwaliteit om haar expertise op een juiste en vooral ook praktische manier in te zetten. Vooral niet te betuttelend en controlerend, maar juist door het geven van leuke tips en aanreiken van diverse adviezen ontstaat er een voedingsschema die je kunt en ,belangrijk, wilt volgen waardoor je dat halsstarrige ongezonde eetpatroon zonder problemen los kunt laten. Echt heel fijn.
Dus wil je gezond en met een lekker gevoel door het leven, neem contact op met Sandra

TanjaHome of the Happy Plant
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2023 Ortho VoedingABC