Home > Beoordelingen

Beoordelingen van Ortho Voeding ABC

13 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
9/10
Geschreven op 13 februari 2020

I did the metabolic Balance with Sandra. She's an amazing coach and so much knowledge when it comes to nutrition. She helped me discover food that are actually doing harm than good in my body. I have learn so much with Sandra and metabolic balance. Sandra does not pushes products, she will only advise and recommend what is best for your health and goal. Thank you Sandra!

Jeny B.PVH
9/10
Geschreven op 10 februari 2020

Sandra heeft de kwaliteit om haar expertise op een juiste en vooral ook praktische manier in te zetten. Vooral niet te betuttelend en controlerend, maar juist door het geven van leuke tips en aanreiken van diverse adviezen ontstaat er een voedingsschema die je kunt en ,belangrijk, wilt volgen waardoor je dat halsstarrige ongezonde eetpatroon zonder problemen los kunt laten. Echt heel fijn.
Dus wil je gezond en met een lekker gevoel door het leven, neem contact op met Sandra

TanjaHome of the Happy Plant
10/10
Geschreven op 10 februari 2020

Een lang en ellendig medisch traject leverde niks op in onze zoektocht naar de oorzaak én bestrijding van de buikklachten van onze dochter Rosie (3). Dat voeding van grote invloed kan zijn op je gezondheid, daar geloofden we wel in. In onze beleving waren we al redelijk gezond bezig, maar er bleek nog zooooveel meer mogelijk. Zo drinken we nu iedere dag kefir, en hebben we tal van andere zaken aangepast in ons voedingspatroon. Met Rosie gaat het voor het eerst supergoed, en ons hele gezin doet lekker mee. Een van de beste investeringen van de afgelopen jaren!

Francien van der Valk
10/10
Geschreven op 6 februari 2020

Sandra heeft mij geholpen door echt naar me te luisteren en mij echt te zien. Door haar manier van werken heb ik, behalve aan mijn voeding gewerkt, meer zelfvertrouwen gekregen.
Met veel plezier ga ik naar onze afspraken.
Dankjewel lieve Sandra ik ben blij met mij dankzij jou!

Ada Laarakker
10/10
Geschreven op 5 februari 2020

Sandra is dé expert op het gebied van voeding, lichaam én geest. Met haar accurate kennis en kunde leer je wat goed is voor joú. Het is gewoon bizar mooi om te ervaren wat voeding met je doet. Dat ik een voedingsplan heb laten opstellen door Sandra, is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven en kan ik iedereen aanraden! Behalve dat Sandra veel kennis heeft, is ze ook een hartelijk, fijn en realistisch mens! Ik ben dankbaar dat Sandra op mijn pad is gekomen.

Jeanine KuipersManpowergroup
9/10
Geschreven op 18 november 2019

Ik heb Sandra om advies gevraagd omdat ik steeds vaker nachten naar het plafond lag te staren.
Mijn energielevel was laag en de reguliere zorg had geen antwoord. Sandra had een antwoord. Zij is met mij een traject in gegaan waar ik heel veel aan heb gehad en .... ik slaap weer heerlijk. Ik heb weer energie.
Ik ben haar dankbaar voor alle waardevolle adviezen. Ook al voel je je prima... als ik jou was zou ik toch even langs Sandra gaan voor een check. Zij kan je zoveel leren over voeding.

Priscilla de Boer-MackintoshSensum: grafische ontwerp en vormgeving
8/10
Geschreven op 11 september 2019

Misschien ken je het wel, gezondheid en een goede leefstijl is belangrijk voor je, maar het mag niet te veel de nadruk op je leven hebben. Ik was ook zo'n type. Tot ik de workshop van Sandra had gevolgd. Ik heb Sandra leren kennen als een humorvolle vakvrouw. Tijdens haar workshop kreeg ik op een luchtige manier allerlei tips en tricks aangeboden.
Gevolg: ik heb weken lang etiketten in de winkel staan lezen en ben anders en bewuster gaan leven en eten. Voor mij was de knop om en ik ben nu 9 kilo lichter en niet meer verslaafd aan suiker: Sandra super bedankt. Ik weet dat ik het zelf moet doen ,maar zonder zou hulp hierbij was het echt anders gelopen!

Erna van der GeerKwintes
10/10
Geschreven op 30 augustus 2019

Sandra: DANK voor je inzet, geduld en wijze woorden voor mij en ons hele gezin. Jouw programma, jouw workshop en je diensten hebben bijgedragen aan een gezonder gezin. Meer vitaliteit voor mijzelf, mijn vrouw en onze 3 kinderen. Ook wil ik je bedanken voor je inzet richting mijn dochter, je hebt haar een andere kijk op voeding bijgebracht. Voor iedereen die ECHT wil weten hoe het met zijn of haar voeding zit: ga naar Sandra!

Lars RosMANFULNESS | Transformation Coach
9/10
Geschreven op 11 augustus 2019

Sandra, de oprichtster van VoedingABC, is professioneel én persoonlijk. In haar consulten sta jij als persoon centraal en wordt er echt naar je klachten geluisterd.
Sandra heeft veel kennis van haar vak, zij weet waar ze over praat en dat kan je als cliënt goed gebruiken. Na veel verschillende trajecten te hebben gevolgd bij doctoren en homeopaten, heeft Sandra mij kunnen helpen met mijn astma, eczeem en darmklachten. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn levensstijl, en dan vooral met betrekking tot voeding. Door haar kan ik met een gloednieuwe levensstijl genieten van het leven.

Merel van DamStudent Arts & Economics at the University of the Arts Utrecht
8/10
Geschreven op 11 juni 2019

Begin dit jaar heb ik bij Sandra de training Voeding&Leefstijl gevolgd. Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in voeding en de toepassing daarvan in mijn eigen voedingspatroon en levensstijl. Zo stelt ze regelmatig de vraag welke keuze je zou maken als je moet kiezen uit de voorgeschotelde producten. Tenslotte is ook het lesmateriaal keurig uitgewerkt. Ik kan Sandra en haar training van harte aanbevelen!

H.van der Klok - HilversumH. van der Klok - Online Marketing
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC