Home > Beoordelingen

Beoordelingen van Ortho Voeding ABC

7 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
8/10
Geschreven op 11 september 2019

Misschien ken je het wel, gezondheid en een goede leefstijl is belangrijk voor je, maar het mag niet te veel de nadruk op je leven hebben. Ik was ook zo'n type. Tot ik de workshop van Sandra had gevolgd. Ik heb Sandra leren kennen als een humorvolle vakvrouw. Tijdens haar workshop kreeg ik op een luchtige manier allerlei tips en tricks aangeboden.
Gevolg: ik heb weken lang etiketten in de winkel staan lezen en ben anders en bewuster gaan leven en eten. Voor mij was de knop om en ik ben nu 9 kilo lichter en niet meer verslaafd aan suiker: Sandra super bedankt. Ik weet dat ik het zelf moet doen ,maar zonder zou hulp hierbij was het echt anders gelopen!

Erna van der GeerKwintes
10/10
Geschreven op 30 augustus 2019

Sandra: DANK voor je inzet, geduld en wijze woorden voor mij en ons hele gezin. Jouw programma, jouw workshop en je diensten hebben bijgedragen aan een gezonder gezin. Meer vitaliteit voor mijzelf, mijn vrouw en onze 3 kinderen. Ook wil ik je bedanken voor je inzet richting mijn dochter, je hebt haar een andere kijk op voeding bijgebracht. Voor iedereen die ECHT wil weten hoe het met zijn of haar voeding zit: ga naar Sandra!

Lars RosMANFULNESS | Transformation Coach
10/10
Geschreven op 11 augustus 2019

Sandra, de oprichtster van VoedingABC, is professioneel én persoonlijk. In haar consulten sta jij als persoon centraal en wordt er echt naar je klachten geluisterd.
Sandra heeft veel kennis van haar vak, zij weet waar ze over praat en dat kan je als cliënt goed gebruiken. Na veel verschillende trajecten te hebben gevolgd bij doctoren en homeopaten, heeft Sandra mij kunnen helpen met mijn astma, eczeem en darmklachten. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn levensstijl, en dan vooral met betrekking tot voeding. Door haar kan ik met een gloednieuwe levensstijl genieten van het leven.

Merel van DamStudent Arts & Economics at the University of the Arts Utrecht
9/10
Geschreven op 11 juni 2019

Begin dit jaar heb ik bij Sandra de training Voeding&Leefstijl gevolgd. Door het volgen van deze training heb ik meer inzicht gekregen in voeding en de toepassing daarvan in mijn eigen voedingspatroon en levensstijl. Zo stelt ze regelmatig de vraag welke keuze je zou maken als je moet kiezen uit de voorgeschotelde producten. Tenslotte is ook het lesmateriaal keurig uitgewerkt. Ik kan Sandra en haar training van harte aanbevelen!

H.van der Klok - HilversumH. van der Klok - Online Marketing
9/10
Geschreven op 15 mei 2019

Sandra hielp me bij huidklachten. Ze luisterde goed, liet me een dagboek invullen, en adviseerde me als ik vragen had. Belangrijk voor mij was de begeleiding in een dieet op maat, op basis van mijn specifieke bloedwaarden. Ik ervaar Sandra als een fijn, liefdevol en professioneel mens, met een oprechte intentie je verder te helpen. Zeker een aanbeveling waard!

Jacobien GeuzeGroeikracht!
9/10
Geschreven op 10 april 2019

Sandra van voedings abc heeft mij enorm geholpen met buikklachten en het eetpatroon van mij en mijn dochter met ADHD. Bij de intake neemt ze uitgebreid de tijd om je hele gezondheidsgeschiedenis door te nemen, en voor een goede prijs heeft ze mij aan producten geholpen die ertoe hebben bijgedragen dat ik nu vrijwel klachtenvrij ben. Ze geeft voedingsadviezen, op jouw lichaam afgestemd. Daarom zou ik Sandra van harte aanbevelen, iedereen kan wel tips gebruiken over de dagelijkse voeding ! Ook haar workshops zijn zeer interessant!! Linda van Haaster

Linda van HaasterThe Travelclub
9/10
Geschreven op 14 januari 2019

Zeer blij met het resultaat na het traject Metabolic Blance. Niet alleen zijn er de nodige kilootjes af, maar ik slaap weer, mijn bloeddruk is omlaag en mijn schimmelnagel van mijn tenen zijn weg en vervangen door mooie roze nagels. Ontzettend blij dat ik in de zomer weer met open schoentjes kan lopen.

Patricia D. - Almere
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2019 Ortho VoedingABC