Home > Reviews

Reviews

18 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
8/10
Geschreven op 25 augustus 2020

Hey Sandra,
Ik gebruik nu sinds een week of 6,7 sole (volgens jouw recept) en mijn jarenlang te hoge bloeddruk is opeens gezakt naar normale waarden!
Ongeloofgelijk!
Nu nog aan de slag met mijn ietsje te hoge cholestorol...
Thanks voor de tips & het advies!

Groetjes, Denise

Denise Thomson
8/10
Geschreven op 7 augustus 2020

Nogmaals dank, Sandra, voor het leerzame én heel leuke webinar.
Mijn complimenten voor hoe je (ook complexe) zaken uitlegt en voor de enthousiasme waarmee je vertelt.
Je hebt mij de hele tijd geboeid gehouden.
 
Ik heb me ook direct voor je nieuwsbrief aangemeld.
 
Hartelijke groet,
Monika

Monika KnottnerusPRezz videoproductiehuis
9/10
Geschreven op 17 april 2020

De duidelijke en enthousiaste benadering van Sandra heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in mijn ongemak!!
Top, ben blij met haar😊

K. Beers
10/10
Geschreven op 26 maart 2020

Hallo Sandra, even een compliment voor je nieuwsbrief.

Layout→heel uitnodigend.
Inhoud→precies passend op de vragen die er nu zijn
Toon→positief en niet als veel bedrijven "koop dit/koop dit dure product", maar heel pragmatisch. Zoals je tip over vitamine C, eet de basis en je bent optimaal bezig.

Ik ben op leeftijd (63) ben dus de doelgroep wat betreft Corona. Ik heb net een dag of 10 matig benauwd gehad, dat heb ik heel soms bij verkoudheid. Beetje vol gevoel in mijn hoofd, licht misselijk, later 1 nacht buikloop. Ik heb het gevoel dat ik misschien wel besmet ben geweest, maar mijn gezondheid is dankzij jou zo goed, dat ik de light versie heb gehad. Ik kan het niet hard maken.....maar intuitie is ook een gevoel😊en ik ken mijn lichaam goed. De kefir wordt bij mij nog elke dag gedronken en dat voelt gewoon goed.

Mijn dochter gaat zeker bij je langs komen, als alle seinen weer op groen staan.
Ga zo door!
Met lieve groet,

Lia Jansen
10/10
Geschreven op 14 maart 2020

Het is van tevoren niet voor te stellen wat Sandra voor je kan betekenen bij lichamelijke klachten.
Door je waardes te meten en naar je (problemen) te luisteren, is ze in staat een samenvatting te maken waarin ze beschrijft waar de grondslag van je problematiek zou liggen. Vervolgens maakt ze een plan van aanpak: tips met voeding(scombinaties) die slim zijn om te eten of te vermijden, maar ook hoe (soms hele kleine) veranderingen in je levensstijl, je gehele well-being kunnen verbeteren.
Het is alleen niet zo dat je bij Sandra vandaan komt met een recept voor een pilletje in je hand zoals bij de dokter, je moet wel zelf met haar tips aan de slag willen om beter te worden. Het is namelijk een wat langer proces waarmee je dan wél de oorzaak van je probleem aanpakt en niet zoals met een medicijn (tijdelijk) alleen de klachten verhelpt.

Mijn leven is sinds mijn eerste afspraak met Sandra verandert.
Ik had me vroeger niet voor kunnen stellen dat ik met wat aanpassingen, tegenwoordig elke dag op kan staan met energie, zonder beren op de weg te zien en irritante stemmingswisselingen. Omdat ik zelf zo blij ben met deze positieve veranderingen, zijn ook mijn gezinsleden door Sandra gemeten en geadviseerd. Mijn top-sportende zoon heeft nu minder last van klachten na zware trainingsweken en evenementen, geen last van blessures en wordt alleen maar beter.

Als ik nu mensen hoor struggelen met lichamelijke klachten, zou ik zo vaak willen zeggen: ga eens bij Sandra langs!

Mabelle SargentiniKLM
9/10
Geschreven op 20 februari 2020

Sandra heeft de kwaliteit om haar expertise op een juiste en vooral ook praktische manier in te zetten. Vooral niet te betuttelend en controlerend, maar juist door het geven van leuke tips en aanreiken van diverse adviezen ontstaat er een voedingsschema die je kunt en ,belangrijk, wilt volgen waardoor je dat halsstarrige ongezonde eetpatroon zonder problemen los kunt laten. Echt heel fijn.
Dus wil je gezond en met een lekker gevoel door het leven, neem contact op met Sandra

TanjaHome of the Happy Plant
9/10
Geschreven op 13 februari 2020

I did the metabolic Balance with Sandra. She's an amazing coach and so much knowledge when it comes to nutrition. She helped me discover food that are actually doing harm than good in my body. I have learn so much with Sandra and metabolic balance. Sandra does not pushes products, she will only advise and recommend what is best for your health and goal. Thank you Sandra!

Jeny B.PVH
10/10
Geschreven op 10 februari 2020

Een lang en ellendig medisch traject leverde niks op in onze zoektocht naar de oorzaak én bestrijding van de buikklachten van onze dochter Rosie (3). Dat voeding van grote invloed kan zijn op je gezondheid, daar geloofden we wel in. In onze beleving waren we al redelijk gezond bezig, maar er bleek nog zooooveel meer mogelijk. Zo drinken we nu iedere dag kefir, en hebben we tal van andere zaken aangepast in ons voedingspatroon. Met Rosie gaat het voor het eerst supergoed, en ons hele gezin doet lekker mee. Een van de beste investeringen van de afgelopen jaren!

Francien van der Valk
10/10
Geschreven op 6 februari 2020

Sandra heeft mij geholpen door echt naar me te luisteren en mij echt te zien. Door haar manier van werken heb ik, behalve aan mijn voeding gewerkt, meer zelfvertrouwen gekregen.
Met veel plezier ga ik naar onze afspraken.
Dankjewel lieve Sandra ik ben blij met mij dankzij jou!

Ada Laarakker
10/10
Geschreven op 5 februari 2020

Sandra is dé expert op het gebied van voeding, lichaam én geest. Met haar accurate kennis en kunde leer je wat goed is voor joú. Het is gewoon bizar mooi om te ervaren wat voeding met je doet. Dat ik een voedingsplan heb laten opstellen door Sandra, is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven en kan ik iedereen aanraden! Behalve dat Sandra veel kennis heeft, is ze ook een hartelijk, fijn en realistisch mens! Ik ben dankbaar dat Sandra op mijn pad is gekomen.

Jeanine KuipersManpowergroup
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2022 Ortho VoedingABC