Home > Hulp bij darmklachten

Hulp bij darmklachten

Voeding kan de oorzaak van je darmklachten zijn, maar is ook de sleutel tot genezing. Met een gezond eetpatroon kunnen je problemen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen! Veel klachten vloeien namelijk voort uit je leef- en eetgewoonten en de conditie van je darmen.

Er zijn verschillende manieren en trajecten waar ik mee werk, om je darmen te verbeteren en te herstellen. Welke het beste bij je past is afhankelijk van de ernst van je klacht(-en), de soort klachten, je huidige voeding en je leefpatroon. Met de informatie die jij me geeft tijdens ons kennismakings gesprek, kan ik je een passend leef- en voedingstraject adviseren en je erbij begeleiden.

 

Tip: Start met het bijhouden van een voedingsdagboek. Dan krijg je meer inzicht in je voeding en klachten.

 

Dus wil je écht van je klachten af?

Wil je eindelijk weer beter voelen zowel fysiek als mentaal?

Maar heb je nog wel wat vragen? Misschien twijfels?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis telefonische consult. Tijdens dit half uur kun je me de vragen stellen waar je al even mee rondloopt.

Ja, graag wil ik een gratis telefonisch consult.

 

Is dit toch nog een stap te ver, ga dan aan de gang met de checklist en de 24 gratis starttips . Je darmen worden dan alvast wat geholpen.

 

Vanaf september 2020 kun je ook deelnemen aan een workshop online. 

 

Voor gratis tips & tricks kun je hier klikken voor het maandelijkse Voedings-ABC of wordt lid van mijn facebookpagina: Voeding ABC.

 

Vragen? Bel me gerust: 06 55894478

Maar ga nu aan de gang! Hoe sneller je start hoe sneller je van je klachten af bent. En echt, het belang van de juiste voeding voor je darmen is niet te onderschatten. Het is de bron van en vóór je -toekomstige- gezondheid!

 

Check hier de reviews

Voedingstrajecten waar OrthoVoedingABC mee werkt:

ABC Voeding & leefstijl
ABC Voeding & leefstijl
Huidklachten, darmklachten, spijsverteringsklachten, astma, vermoeidheid, slaapproblemen. Dit gezondheidsverbeterende programma helpt je stapsgewijs je huidige voedings- en leefpatroon aan te passen. Lees verder
Lees verder
3 Care
3 Care
Overgangsklachten, stofwisselingsproblemen, vermoeidheid, spijsverterings- en huidproblemen, vage klachten, verzuring, cholesterolproblemen ; dit gezondheidsprogramma leert je lichaam te ontgiften en het 'zelfherstellend vermogen 'aan' te zetten om je klachten te verminderen. Lees verder
Lees verder
Metabolic Balance Plus
Metabolic Balance Plus
Chronische ontstekingen, allergieën, hormonale klachten, slaapproblemen, auto-immuunziektes; dit persoonlijke plan geeft je een overzicht van de voeding die jou gaat helpen bij het verminderen van je klachten en het verbeteren van je gezondheid. Lees meer
Lees meer
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2021 Ortho VoedingABC