Home > Over OrthoVoedingABC

Over OrthoVoedingABC

Ik was er klaar mee...

Een astmatisch dochtertje van 8 jaar wat om adem hapt en waar je als ouder machteloos naast zit. Het enige wat nog lijkt te helpen is de ventolin en de flixotide... Maar dat is slechts even...'s Avonds lig je weer in je bed te luisteren naar je kleine meisje dat het zo benauwd heeft. Slaapkamerdeuren blijven open, naar drukke verjaardagen ga je niet, rokers en benauwde ruimtes weer je zoveel mogelijk, sporten is moeilijk voor haar en altijd die medicijnen...

Waarom heeft de dokter geen échte oplossing? Hoe kan het toch dat zij astma heeft en haar zusje niet?  Ze hebben dezelfde genen. Wat is toch de oorzaak?

Zij was de start van mijn zoektocht.

Al heel snel kwam ik erachter dat de oplossing ontzettend dichtbij lag en dat de medicijnen eerder de boosdoeners waren dan de oplossing. Mijn kleine astmapatiënt had 'gewoon' een slijmvliesprobleem. Door het aanvullen van haar eiwitten,  het verbeteren van haar darmen en het aanpassen van haar eet- en drink gedrag heeft ze nu al 11 jaar geen astma meer.

"Dit is zo belangrijk! Hier kunnen zoveel mensen mee geholpen worden. Ga er wat mee doen!"

kreeg ik als advies vanuit mijn omgeving. Dus schoolde ik me van grafisch vormgever om naar Orthomoleculair natuurvoedingsadviseur. Met dit HBO diploma op zak ben ik in december 2015 mijn praktijk gestart. Nu help ik elke dag met ontzettend veel plezier mensen met hun klachten. En elke dag realiseer ik me weer: Het belang van gezonde voeding, is essentieel.  Elke klacht heeft een oorzaak die verder gaat dan alleen het symptoom oplossen.

Voeding & leefstijl is de basis van en vóór je gezondheid!

Wil je ook starten? Klik dan hier voor het maandelijkse Voedings-abc-tje of wordt lid van mijn facebookpagina: Voeding ABC. Dan ontvang je regelmatig tips & tricks die je daarbij kunnen helpen. Loop je vast? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch gesprek: 06- 55894478

Ik help je graag!
Sandra de Vries

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2019 Ortho VoedingABC