Home > Over mij

Over mij

Ik was er klaar mee...

- met die medicijnen
- met al die dokters en mogelijke oplossingen, die maar even maar vooral niet hielpen...
- met de dooddoener: "...ze zal ermee moeten leren leven..."
Ik was klaar met die vreselijke astma die mijn dochtertje Merel het leven zoveel moeilijker maakte! Er moet toch een oplossing zijn? Worden we dan echt met een defect geboren? Wat is toch de oorzaak? Ik ging spitten, lezen en leren. Mijn verbazing groeide.

De oplossing lag dichterbij dan ik dacht! Dit moest iedereen weten!

Ik ben met het aanpassen van haar voeding, haar eet- en drink gedrag, het toevoegen van vitamines en het verbeteren van haar darmen aan de gang gegaan en haar astma verdween. Daarnaast ontdekte ik door ons nieuwe voedingsgedrag dat de darmen van de rest van de gezinsleden beter gingen werken en mijn hooikoorts verdween.

Deze oplossingen, de verbazing erover dat daar zo weinig bekend over is, maar ook de verontwaardiging en vooral teleurstelling in de betrokken artsen en hun medicijnen, waren de grondleggers van mijn huidige doel en passie: ...iedereen moet weten dat voeding, nutriënten en een andere leefstijl je valkuil, maar vooral ook je genezing kan zijn!

Ik wilde nog meer weten en leren om ook anderen te kunnen helpen. Dit was en is zo belangrijk! Een HBO studie, bijscholing maar vooral de lessen en trainingen van Birgit de Heij hebben me zover gebracht dat ik nu al 5 jaar met veel plezier en goede resultaten mijn praktijk run.

Wie ik ben?... 

Ik ben Sandra de Vries. Dol op klachten en puzzelen. Een geweldige combi in dit vak.

Omdat ik nogal vasthoudend ben, alles wil weten over de relatie tussen klachten en voeding ga ik door tot 'het gaatje'. (Wat ook betekend dat ik mijn vrije tijd vaak inruil voor spitten in vakliteratuur en interessante wetenschap ;-)) Door mijn grote interesse en liefde voor de werking van het menselijk lichaam in combinatie met voeding en leefstijl, is mijn expertise in het verbanden leggen tussen klachten en tekorten zeer hoog. Ik kan in eerste gesprekken vaak al een 'oorzaak en oplossing' geven over vage klachten. Soms in mijn enthousiasme ongevraagd en dat is niet altijd handig...

Kom je bij me langs voor advies, sta dan niet raar te kijken als ik blij en happy ben, terwijl jij me over je vervelende -vage- klachten verteld. Neem het me ook niet kwalijk als ik tijdens gesprekken, metingen en het nakijken van bloedwaarden een kleine 'eureka' niet kan onderdrukken bij het vinden van de oorzaak van je klachten.  Mij geeft het altijd weer een soort van 'kick' klachten te slim af te zijn ;-)

Klachten verhelpen? Ga je darmen herstellen door verandering van je voeding en leefstijl. Dat is de basis van en vóór je gezondheid!

Laat mij je helpen om op een 'lichaamsvriendelijke en begrijpelijke' manier, zonder medicijnen en andere chemische middelen je darmen te verbeteren. Eindelijk eens aan de oorzaak van je klachten te werken! Check jezelf eens via een bodycheck of ga starten met de ééndaagse training: Help je darmen herstellen.  Wil je liever persoonlijke individuele begeleiding maak dan een afspraak via onderstaande button voor een intakegesprek. Dit kan plaatsvinden in mijn praktijk, telefonisch of via (lang leve de digitale wereld) skype/facetime/facebookchat.

Gaat dit je allemaal te snel? Wil je wel alvast aan de gang? Regelmatig tips & tricks ontvangen over voeding en gezondheid? Klik hier voor het maandelijkse Voedings-ABC of wordt lid van mijn facebookpagina:Facebook en Instagram.

Nog vragen? Bel me: 06 55894478

Ga nu aan de gang! Hoe sneller je start hoe sneller je van je klachten af bent.

Ja, graag een intake, ik wil graag van mijn klachten af!

Ik help je graag!
Sandra de Vries

Check hier de reviews

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC