Home > Kefir

Kefir

Tijdens het volgen van de workshop van Amber Alberda heb ik hem leren kennen… mijn nieuwe vriendje…  Liefde voor het leven en de belangrijkste hulp voor mijn darmen… de pre-probiotica op de vensterbank. Mijn vriendje Waterkefir!

Kefir, ik had er nog nooit van gehoord. Maar na het overtuigende verhaal over alle voordelen van kefir, de beste pre-probiotica die er is, het gemak waarmee je het zelf kan maken en  -ook heel belangrijk-, een gezonde vervanging voor de frisdrank van mijn gezinsleden (pubers en water gaat niet altijd goed), heb ik hem gelijk in huis gehaald en zorg ik nu met liefde voor hem ( of haar..;-)).

Starterspot water- of melkkefir

Je kunt bij Ortho VoedingABC zowel water-als melkkefir korrels bestellen. De korrels moeten dan nog wel acclimatiseren. Wil je gelijk aan de gang, dan is het ook mogelijk een starterspot te bestellen. De starterspot kun je bij me komen afhalen. De kosten zijn € 30,-. Klik hier voor het bestellen van een water kefir starterspot en klik hier voor het bestellen van een melk kefir starterspot.

Wil je meer weten over de starterspot? Bel me : 06 55894478 of mail me: info@voedingabc.nl

 

Water Kefir vragen
Water Kefir vragen
Melk Kefir vragen
Melk Kefir vragen
Kefir korrels bestellen
Kefir korrels bestellen
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC