Home > Kefir > Kefir bestellen

Kefir korrels bestellen

De kefirkorrels zijn niet te koop in de winkels. Op internet zijn verschillende adressen te vinden waar je de korrels kunt kopen.Maar let op! Niet alle korrels zijn goed van kwaliteit. Vooral op marktplaats wordt ‘rommel’ verkocht. Je kunt de kefirkorrels ook bij  Ortho VoedingABC bestellen. Houdt er rekening mee dat ik de producten zo vers mogelijk bij je wil afleveren, dus de bestelling duurt minimaal 3 dagen

Waterkefirkorrels 40 gram € 10,00

(excl. verzendkosten)

Geschikt voor in eerste instantie
0,5 liter waterkefirdrank.

 

Melkkefirkorrels 40 gram € 10,00

Door de grote hoeveelheid aanvragen is de melkkefirkorrel tijdelijk uitverkocht. We zijn ze weer aan het opkweken. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe batch is? Stuur een mail naar info@voedingabc.nl

(excl.verzendkosten)

Geschikt voor in eerste instantie
0,5 liter melkkefir.

 

 

De korrels worden verstuurd. Daarbij voeg ik een beschrijving. De kefir moet na ontvangst nog een poosje acclimatiseren. Dat kun je merken aan het weinig of niet groeien van de korrels.  Zowel de waterkefir als de melkkefir smaken daarom vlak na de eerste filtering zuurder. Na twee tot drie filteringen is de smaak weer optimaal.

De kefir zal, eenmaal op gang gekomen,  vermeerderen. Ga je er liefdevol mee om, dan kan het zo zijn dat dat de hoeveelheid kefirkorrels verdubbelt.

De verzendkosten worden berekend op basis van het bezorgland en de hoeveelheid kefir korrels. Dit bedrag geef ik je per mail door, zodat je het juiste bedrag naar OrthoVoedingABC kunt overmaken. Na ontvangst van je betaling worden de korrels opgestuurd.

Hieronder kun je je bestelling opgeven ( je ontvangt vervolgens een bevestiging met betaalinstructies ):

 
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC