Home > Kefir > Kefir bestellen

Kefir korrels bestellen

De kefirkorrels zijn niet te koop in de winkels. Op internet zijn verschillende adressen te vinden waar je de korrels kunt kopen.Maar let op! Niet alle korrels zijn goed van kwaliteit. Vooral op marktplaats wordt ‘rommel’ verkocht. Je kunt de kefirkorrels ook bij  Ortho VoedingABC bestellen. Houdt er rekening mee dat ik de producten zo vers mogelijk bij je wil afleveren, dus de bestelling duurt minimaal 3 dagen

Waterkefirkorrels 40 gram € 10,00

(excl. verzendkosten)

Geschikt voor in eerste instantie
0,5 liter waterkefirdrank.

 

Melkkefirkorrels 40 gram € 10,00

(excl.verzendkosten)

Geschikt voor in eerste instantie
0,5 liter melkkefir.
 

 

De korrels worden verstuurd. Daarbij voeg ik een beschrijving. De kefir moet na ontvangst nog een poosje acclimatiseren. Dat kun je merken aan het weinig of niet groeien van de korrels.  De waterkefir en de melkkefir dranken smaken daarom na de eerste filtering iets zuurder. Na twee tot drie filteringen is de smaak weer optimaal. (Ook andere omstandigheden en wisseling in de soort voeding zorgt ervoor dat de kefir moet acclimatiseren.)

De kefir zal, eenmaal op gang gekomen, snel vermeerderen. Het is niet ongewoon dat de hoeveelheid kefirkorrels verdubbelt, vooral in de zomer.

De verzendkosten worden berekend op basis van het bezorgland en de hoeveelheid kefir korrels. Dit bedrag zullen wij per mail aan je doorgeven zodat je het juiste bedrag naar ons kan overmaken. Na ontvangst van je betaling sturen wij de korrels naar je op.

Hieronder kun je je bestelling opgeven ( je ontvangt vervolgens een bevestiging met betaalinstructies ):

 
Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2020 Ortho VoedingABC