Home > Recepten > Eierwrap

Eierwrap

Gezond en lekker
Eierwrap

Ontbijten of lunchen zonder brood is echt niet moeilijk. Probeer deze eierwrap eens en vergeet het brood, de krackers of andere graansoorten. Deze eierwrap kun je ook meenemen naar je werk. en zelfs de avond vantevoren klaar maken. Zo simpel en toch heel lekker.

Ingrediënten 1 persoon:

  • 2 biologische scharreleieren

  • keltisch zout

  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook

  • (vers of gedroogd)

  •  1 eetlepel (geroosterde) pijnboompitten

  •  handvol verse spinazie, en/of gemengde sla en/of rucola

  • 2 bosuitjes in ringetjes

  • 2 theelepels groene pesto, tapenade of mayo zonder suiker

  • Optioneel; in plaats van pijnboompitten of als extra vulling kun je nog  kaas, stukjes kip, noten of zaden en pitten toevoegen

Bereiding per persoon:

Klop de eieren los, voeg wat keltisch zout, kurkumapoeder en peper toe.

Bak het eiermengsel in de pan.

Strooi de bieslook erover.

De bovenzijde niet helemaal droog laten worden.
Is het eiermengsel klaar, schuif het op je bord.
Beleg de wrap als een tortilla.
Smeer er eerst pesto op, of kies één van de andere smeersels.
(je mag er natuurlijk ook niets op smeren ;-))
Verdeel daarna de andere ingrediënten erover.
Vouw de zijkanten naar binnen en rol hem op.
De eierwrap is klaar.

Eet smakelijk!!

eierwrap.pdf

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC