Home > Weerstand tips van voeding-ABC

Weerstand tips van voeding-ABC

De enige echte remedie tegen alle virussen, bacteriën en alles wat rondom ons zwerft en trilt is je zelfherstellend vermogen. Jij, je weerstand, je gezonde lichaamscellen, je 'zelf-genezend vermogen'. Het klinkt te simpel, maar het is echt waar!

Je lichaam is hartstikke slim.

Voorbeeld: Je valt op je knie en er zit een gat in. Wat doet je lichaam ZONDER dat je er iets opsmeert? Het maakt eerst de wond schoon en voert de bacteriën en viezigheid af, dat zie je aan het groene, gele of witte vocht. Je bloed stolt en je wond wordt 'dicht gemaakt. Er verschijnt een korstje op je knie, dat begint te jeuken, het herstel is aan de binnenzijde van het wondje gestart, er wordt namelijk een nieuwe huid gevormd van nieuwe cellen, het korstje valt eraf en voilá ... je hebt een nieuwe knie (of zoiets);-)

 

En dit gebeurt niet alleen aan de buitenzijde van je lichaam, maar ook aan de binnenzijde van je lichaam. Virussen vallen ook je lichaamscellen aan en beschadigen ze.

Om ervoor te zorgen, dat het herstel en alles wat erbij komt kijken ook echt gebeurt, heb je bouwstoffen en energie nodig. En dát zit in je voeding en hou je op orde door op de juiste manier te leven.

De volgende tips helpen je erbij.

Vandaag heb ik alle personen die een covid-test bij me hebben afgenomen, gelijk een boekje meegegeven met tips die kunnen helpen bij het verbeteren van de weerstand. Dat is de enige en beste remedie tegen Corona. Wil je het boekje ook? Download dan dit PDF bestand en doe er je voordeel mee.

Alvast veel succes!

Weerstand tips van voeding-ABC
 

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC