Home > Zelf-hulp-pakketten > Corona, wat is de werkelijke oorzaak?

Corona, wat is de werkelijke oorzaak?

24 april 2020
Corona, wat is de werkelijke oorzaak?

Eerst waren het de chinezen, daarna de italianen, toen de Amerikanen met hun conspiracy theory, de vleermuis en nu vorige week zag ik plots ook 5G als schuldige voorbij komen.

Ik wordt daar een beetje moedeloos van.

En niet zozeer omdat ik het antwoord wil weten, want stiekem weet ik die al, maar meer omdat ook serieuze wetenschappers, overheidsinstanties, specialisten, noem het maar op er hun tijd aan verdoen.

Maar het is toch van groot belang dat we daarachter komen?'

Maar daar komen we niet achter, never nooit niet. Kijk maar naar de wetenschappelijke studies en ontwikkelingen. En als er dan zogenaamd een schuldige is gevonden... wat dan? Gaan we weer alle dieren die de oorzaak zijn doden? Stoppen met 5G? De grenzen dichthouden voor bepaalde bevolkingsgroepen? Dit noemen we in mijn vakgebied: symptoombestrijding!

 

Over twee, of misschien wel volgend jaar is er weer een griep, bacterie, parasiet, virus. En dan? Weer een economie op zijn gat? Weer deze maatrgelen die nergens toe leiden? Misschien wat minder mensen die nu overlijden, maar over een paar maanden toch bezwijken aan bijvoorbeeld longontsteking?

 

Maar wat is dan de oorzaak?

Niet, er is geen oorzaak... virussen, bacteriën, parasieten,... ze bestaan alle honderdduizenden jaren. Het hoort bij ons oer-leven. Het zorgt voor selectie en laat de sterkste overleven. Het is de natuur. En natuurlijk weet ik dat je hier geen boodschap aan hebt als een dierbare net is overleden aan Corona. Maar de grote vraag is, hoe kan het dat er in de oertijd, toen we nog jagers verzamelaars waren, er geen tot weinig mensen aan stierven? En nu in deze huidige tijd, met de zogenaamde 'betere zorg' we -voor elkaar- op onze hoede moeten zijn en er nog steeds doden vallen?

 

Heel simpel. We zorgen niet goed voor ons immuunsysteem, onze uiterst belangrijke afweersysteem, onze lichaamscellen die ons helpen de stoffen uit de grote boze buitenwereld buiten ons 'binnen'-systeem te houden.

 

We zullen het NOOIT winnen van een virus.

Simpelweg omdat het enige 'afweergeschut' bij ons zelf ligt!!

Als jou weerstand zwak is, als je cellen niet optimaal functioneren, dan krijgt een virus de kans om zich in je cellen te nestelen. Kan je lichaam zich daar niet tegen verweren, dan heeft het niet genoeg afweerstoffen bij zich. Niet genoeg vitamines, mineralen, aminozuren, vetten, water, zuurstof... noem maar op. Het betekent simpelweg dat je lichaam zwak is en zal verliezen. En dat heeft geen donder te maken met je leeftijd, je gewicht, of je man of vrouw bent, of je putjeschepper of dokter bent, of uit welk land je komt. Het heeft te maken met hoe goed je voor jezelf zorgt. En dat geldt zowel voor zowel fysiek als in je koppie.

 

Echt, neem het van mij aan. De mensen die zijn overleden, zijn niet overleden aan Corona, maar met Corona.

 

Daarom lieve lezer, ga werken aan je weerstand. Dan zorg je niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook indirect voor je dierbaren, het ontlasten van de zorg, de huisarts, de economie. En als we het allemaal doen kunnen in de toekomst de zorgkosten naar beneden worden bijgesteld. Gezondheid eindelijk eens beloont worden! Ik weet zeker dat er minder paniek, onvrede, zorg bij de mens zal zijn en mensen met mentale klachten weer gelukkiger worden.

 

Je afweergeschut zit -voor 90%- in je darmen.

Klachten zijn er niet zo maar, daar moet je wat mee gaan doen. Maar zoek de oorzaak, de bron en ga met natuurlijke lichaamsvriendelijke middelen aan de gang. Onderschat de invloed van voeding en leefstijl niet, onderschat het belang van goed werkende darmen niet. En overschat de dokter niet, die weet ook niet alles.

 

Ik ben echt heel blij dat je dit blog tot het einde toe hebt gelezen. Ik weet namelijk dat als ik dit publiceer op mijn FB en website, ik er even bij moet slikken. Ik heb gemerkt dat als je je kop boven het maaiveld uitsteekt dat het ook snel wordt afgemaaid. En eerlijk is eerlijk, dat voelt niet altijd comfortabel en glijdt niet altijd soepeltjes van me af.

 

Maar echt!! ga nu met je weerstand aan de gang.

Op dit moment ben ik aan het werk met het voorbereiden van een aantal vlogs: Werken aan je weerstand! Daarin geef ik je belangrijke tips om met je weerstand aan de gang te gaan.

 

Heel veel dank voor het lezen en je aandacht!

Liefs enne succesjes!

Sandra

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC