Home > Zelf-hulp-pakketten > De pareltjes op mijn weg...

De pareltjes op mijn weg...

1 mei 2020
De pareltjes op mijn weg...

Soms verschijnen er op je -'werkende'- weg van die mooie kleine, voor anderen onbeduidende, maar voor jou zulke belangrijke en indrukwekkende pareltjes.

Gisteren kwam ik er weer één tegen. Niet zozeer op de weg, maar op mijn telefoon. Een appbericht van één van mijn cliënten die nu een half jaar bezig is met een gezondheidsprogramma en herstel programma waar ik haar bij begeleidt.

Vandaag controle hart...

"Vandaag controle hart...was allemaal top, conditie helemaal [duimpje]. Mijn linkerhartklep was zelfs verbeterd, daar had hij geen verklaring voor...", en die 'hij' slaat op de cardioloog waar ze al lange tijd onder controle is.

 

Als klein meisje werd ze geboren met een hartruis. Toen ze wat ouder werd ging ze marathons lopen. Na afloop van een marathon voelde ze plotseling een druk op haar borst.

De cardioloog die haar controleerde concludeerde een lekkende hartklep; 'gaatjes in je hart'. Vanaf die tijd werd ze regelmatig gecontroleerd en ging ze nog bewuster aan de gang met haar voeding en leefstijl. De dokter boodt haar natuurlijk medicijnen aan, maar omdat ze die liever niet slikt probeerde ze door gezonder te leven en te eten haar gezondheid zo op orde te krijgen dat ze weer marathons kon gaan lopen. Dat is haar gelukt.

 

Ik ontmoette haar tijdens één van mijn lezingen in de Nieuwe Bibliotheek.

Omdat ze toch wel nieuwsgierig was naar wat ik met voeding zou kunnen betekenen voor haar en haar andere klachten, ( ...tja een lekkende hartklep, wat kan voeding daar nou aan doen ;-)) maakte ze een afspraak bij me voor een bodycheck. Met de resultaten en een ketose-gezondheidsprogramma zijn we aan de slag gegaan.

Geen verklaring...

"...Ja, hij had er geen verklaring voor... maar hij was helemaal .. eh beetje zo van eh, poeh hartstikke goed, ik weet ook niet hoe het kan dat het beter gaat met die linkerhartklep...".

'Hij', hem - de cardioloog- heeft ze in verbazing achtergelaten. Zelf moest ze nog even tot het besef komen dat een lekkende hartklep dus wel degelijk kan herstellen. 

Door zo'n pareltje realiseer ik me nog meer dat wat ik doe, wat ik weet en waarin ik help echt zin heeft. En de laatste tijd liggen er steeds meer pareltjes op mijn pad, omdat er steeds meer mensen realiseren dat je gezondheidsbasis, je eigen lichaamscellen gebouwd zijn van een grondstof waar jij verantwoordelijk voor bent. Klopt de grondstof niet, dan ontstaan er defecten, de bekende en onbekende klachten.

 

Het gezondheidsprogramma; ketose

Denk je nu stiekem: dat wil ik ook, klachten verbeteren en misschien zelfs oplossen? Er eindelijk vanaf komen? Wil je weten wat ze heeft gedaan? Op 10 juni a.s. van 19.30 uur tot 20.30 uur vertel ik meer over het gezondheidsprogramma waarmee ze heeft gewerkt en de belangrijkste 'tool' daarbinnen: ketose. Wil je ook met je klachten aan de gang? De ronde naar de dokter niet -meer- maken? Wil je bij het webinar zijn? Geef je dan op via info@voedingabc.nl o.v.v. ketose webinar.

En wie weet ga jij me ook ooit een pareltje bezorgen. Ik hoop het!

 

Tot de 10e juni

Fijn pinksterweekend!

 

Wil je me volgen? Klik dan hier voor het maandelijkse Voedings-abc-tje of wordt lid van mijn facebookpagina: Voeding ABC. Dan ontvang je regelmatig tips & tricks die je daarbij kunnen helpen.

Check hier de reviews

 

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC