Home > Hulp bij darmklachten > ABC Voeding & Leefstijl

ABC Voeding & Leefstijl

Wil je gezonder gaan eten, preventief maar vooral curatief je klachten te lijf gaan? Alleen of met je gezin? Start dan met het ABC Voeding& Leefstijl traject.

De eerste stappen naar een 'gezondheids verbeterend' voedingspatroon is niet altijd eenvoudig. Vaak weet je niet waar je moet beginnen en welke voeding jou (en je gezin) gaat helpen. 

ABC Voeding& Leefstijl traject helpt je daarbij. Het wordt aangepast op je persoonlijke situatie. Op basis van je voedingsdagboek, de anamnese en het intake-gesprek maak ik een plan. In bijzondere gevallen vraag ik je om ook een bloed- en/of celmeting uit te laten voeren. Als er een plan ligt, gaan we stapsgewijs je huidige voedingspatroon aanpassen. Naast adviezen en tips, krijg je allerlei recepten mee, waar je direct mee aan de gang kunt.

Waar gaat dit traject je mee helpen?

Huidklachten, darmklachten, hart- en vaatziektes, spijsverteringsklachten, astma, klachten met de bronchiën en vermoeidheidsklachten, maar vooral met een gezondheids verbeterend eet- en leef patroon.

Tijdens het volgen van het ABC Voeding& Leefstijl traject leer je om deze gezonde eet- en leefgewoontes te integreren in je leven. Daarnaast bekijken we waar je (fysieke en/of mentale) gezondheidsklachten vandaan komen.

Wil je graag meer weten? Wil je weten of dit plan geschikt is voor jou (en je gezin)?
Bel me, of neem contact op via onderstaande button voor meer informatie .

Meer weten? Stel je vraag via deze button.

Onze 3 voedingstrajecten

ABC Voeding & leefstijl
ABC Voeding & leefstijl
Huidklachten, darmklachten, spijsverteringsklachten, astma, vermoeidheid, slaapproblemen. Dit gezondheidsverbeterende programma helpt je stapsgewijs je huidige voedings- en leefpatroon aan te passen. Lees verder
Lees verder
3 Care
3 Care
Overgangsklachten, stofwisselingsproblemen, vermoeidheid, spijsverterings- en huidproblemen, vage klachten, verzuring, cholesterolproblemen ; dit gezondheidsprogramma leert je lichaam te ontgiften en het 'zelfherstellend vermogen 'aan' te zetten om je klachten te verminderen. Lees verder
Lees verder
Metabolic Balance Plus
Metabolic Balance Plus
Chronische ontstekingen, allergieën, hormonale klachten, slaapproblemen, auto-immuunziektes; dit persoonlijke plan geeft je een overzicht van de voeding die jou gaat helpen bij het verminderen van je klachten en het verbeteren van je gezondheid. Lees meer
Lees meer

Meer weten over hoe ik jou kan helpen met je eetpatroon?
Neem direct contact op
© 2024 Ortho VoedingABC